Bilo je to pre par godina. Stajala sam na terasi. U to vreme terasa nije imala ogradu jer je i ona nadograđena na kuću, nije bila u orginalnom planu. I tako stojeći, uživajući u pogledu čula sam: „SKOČI.“ Nasmejala sam se i odgovorila: „Skoči ti“ i zasigurno je usledila i neka psovka, moj način odbrane u to vreme.. 😉 Kao što vidite, nisam skočila. Nasmejala sam se i nastavila sa svojim danom. U to vreme me nije zanimalo odakle je glas došao, bilo mi je važno da sam ga osvestila i izignorisala.

Nedavno smo posetile manastir u kome se je jedna draga moja učenica krstila letos. U dvorištu manastira ima jedna divna mala kapelica na grobu Svete Nikoline. Stigle smo taman na čitanje molitve. Pri samom ulasku čula sam misao da stavim masku, mali prostor, a bilo je ljudi, da se ne razbolim. Naravno, opet sam izignorisala misao jer sam bila svesna da nije moja. Moj stav je da virusi, girp kao takav postoji, ali takođe da scenario sa maskama nema nikakvog smisla.. ne iz mog zdravorazumskog razmišljanja uz dužno poštovanje svima koji misle da ih maske štite. Taman i da grešim, to je moj stav, tako da ta misao nikako nije bila moja, ali jeste misao kolektivne svesti ili neke druge osobe koja je u tom trenutku ulazila u crkvicu. Posebno, ako se nalazim na svetom mestu, gde se čita molitva, i ako je moja vera jaka i čista onda mi zasigurno ne treba maska niti da štitim sebe niti druge. Jer kako reče Hrist: „Po veri tvojoj neka ti bude.“

Dosta ranije, ima tome možda i 7,8 godina bila sam na jednom rođendanu. Tada sam shvatila kako se ukače tuđe misli a da ni ne znaš. Zapravo, znala sam za to i ranije ali mi je tad došla vrlo jasna direktna potvrda. Posluženo je slana hrana, a potom i torta. U jednom trenutku krenula mi je misao o drugom parčetu torte. Ali je to bilo prilično naporno. Uzeti još jedno parče, ne uzeti, uzeti ne uzeti.. I nije mi bilo jasno šta se dešava jer sam već bila sita a nisam alava. I na kraju uzmem to parče posmatrajući celu tu igru i pokušavajući da shvatim šta se dešava. Malo kasnije sedela sam blizu stola i odjednom kreće misaona klackalica: Uzeti ili ne poslednje parče pite na tanjiru. I opet osvestim to dešavanje i kao: Šta mi je, jela sam, pojela tortu, čak dva parčeta i kao nema šanse da mi se jede još. I klackalica je potrajala, hoću, neću i kad sam kao presekla, ma dosta, poješću pa šta bude, jedna devojka je ispružila ruku i uzela uz komentar: “Baš sam se dvoumila da li da uzmem ili ne i ipak sam odlučila da uzmem.” A njena sestra koja je sedela pored nje na to komentariše: “I ja sam se dvoumila za tortu ali sam odustala.” Hehe…Ustajem, odlazim u toalet i pomislim: A tvoje parče torte sam pojela.

Božanska misao je uvek pozitivna, dobronamerna i za tebe i za druge, nikad nema negativnu notu, vibraciju, ali nikad. Uvek je tu da nas uzdgine, da nam pomogne za nešto bitno ili manje bitno. Ta misao se još zove i intuicija.

Jedan sitan primer bi bio sledeći. Ušla sam u svoju spavaću sobu i začula: „Upali svetlo.“ U sobi je bio mrak, a krenula sam do prozora da ga zatvorim pred spavanje. I ja sam to tako lepo izignorisala jer nema potrebe da palim svetlo kad umem da se krećem u mraku, potpuno zaboravljajući da nisam raspakovala kofer od prethodnog kada sam došla sa puta. Toliko sam udarila domali prst na levom stopalu da je u sekundi pomodreo i pocrveneo, neka čudna ljubišasta boja se pojavila. U par sekundi prst je postao i debeljuškast. I u narednim danima je boleo. Naravno, davala sam prstu Reiki i to se sve lepo saniralo, ali je sad poenta u tim mislima i glasovima…

Tako da ovde uviđamo da postoje misli koje dolaze od slobodnih entiteta, neki su dobronamerni neki baš i nisu. Tu su i misli kolektivne svesti ili nekog pojedinca koji je u blizini. Nekad i ne mora da bude u blizini. Nekad se može dogoditi da pomislimo na nekoga a da on/ona zapravo misle na nas. I naravno tu su i prave misli, božanske misli, ili govor intuicije, a ovo su bili samo neki od primera. Svesnujte nad mislima koje dolaze. Birajte svoje misli, neka budu pozitivne i za vas i za sve uključene. Neka vas vesele, neka vesele i druge, ceo svet.

Mir i Radost svima i Svetlost svetu.

S ljubavlju,

Sanya.

promo-image